Jean-Luc door Jean-Luc

  Ik ben geboren op 7 augustus 1940 in Montpellier in het zuiden van Frankrijk. Ik ben dus een oorlogskind maar… met zaad van voor de oorlog !!! Mijn moeder, Andrée Verstraete, was mijn vader, Albert Dehaene die als arts gemobiliseerd was, gevolgd. Mijn vader was neuro-psychiater. Hij is een van pioniers van de moderne psychiatrie. Mijn moeder was huisvrouw... lees verder

Er is leven buiten de politiek en je moet daar tijd voor maken. Dat is bij mij al altijd een basisregel geweest. Het is een kwestie van evenwicht zoeken.

Traditioneel begin ik mijn werkjaar met het inschrijven van de wedstrijden van Club Brugge en van de activiteiten die ik wil meemaken uit het aanbod van CC Bolwerk in Vilvoorde of CC Strombeek.

 

 

Wandelen aan zee of werken in mijn groentetuin bevrijden mijn geest. Ik maak ook tijd voor boeken, vooral over recente geschiedenis en maatschappelijke prospectie met tussenin een detective. Voorts heb ik fototoestel steeds bij de hand en vraagt mijn hanencollectie de nodige aandacht.


Klik hier voor een officiële versie van mijn CV.


© 2006 Design & Development by 4xl.be

 

 

 

 

 

 

 

www.cdenv.be www.epp-ed.org